Sportski kampovi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

DSCF8848

 9. INTERNACIONALNI FUDBALSKI KAMP “JAHORINA 2017”

Unis//Tours Banja Luka je pokrenuo projekat fudbalskih kampova. Na prvih 8 kampova učestvovalo je preko 900 dječaka iz svih zemalja bivše Jugoslavije, iz Francuske, Austrije, Njemačke, Švajcarske, Norveške, Švedske, Australije, Kanade, Mađarske, SAD… Mnogo dječaka koji su učestvovali na kampu našli su svoj put ka profesionalnim vodama pa neki od njih danas nastupaju u dresovima fudbalskih klubova kao što su Crvena Zvezda, OFK Beograd, Vojvodina, Študgart, Keln, Bazel, Milano…

Programi rada na kampu zasnovani su na najsavremenijim metodama učenja i sticanja fudbalskog znanja i vještina, te su prilagođeni specifičnostima uzrasnih kategorija, kao i zahtjevima i standardima FK Crvena Zvezda. Trenira se dva puta dnevno, treninge vode najbolji treneri Omladinske škole FK Crvena zvezda. Testiranja motoričkih sposobnosti i morfološka mjerenja po najsavremenijim metodama od strane doktora nauka iz ove oblasti sastavni su dio utvrđivanja potencijala svakog polaznika kampa.

Svi polaznici kampa smješteni su u hotelu Bistrica na bazi punog pansiona uz ishranu prilagođenu pojačanim fizičkim naporima. Sve vrijeme kampa dječaci imaju nadzor ljekara, specijaliste sportske medicine. Svaki dan na kampu podrazumijeva ispunjavanje unaprijed planiranih aktivnosti za cijeli dan, od jutarnjeg spremanja soba, zajedničkog odlaska na obroke i treninge, obaveznog vremena za odmor, sve do večernjeg druženja i obaveznog odlaska na spavanje u planirano vrijeme. Pored stručnog sportskog dijela, ovaj kamp karasi odlično druženje, timski rad, nova prijateljstva i uživanje u čistoj i raskošnoj prirodi olimpijske planine Jahorine.
 
Za više informacija o kampu posjetite sljedeće web stranice!
 
http://www.unistours.com/
http://www.fudbalskikamp.com/

 

16. INTERNACIONALNI KOŠARKAŠKI KAMP “HYPO THREE POINTS”

Košarkaški klub Partizan TS Banjaluka sada već tradicionalno organizuje međunarodni košarkaški kamp Hypo Three Points. Najveći događaj za mlade košarkaše u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini se još od 2002. godine održava na sportskim terenima Olimpijskog centra Jahorina.

Jubilarno 16. izdanje kampa biće održano u julu i avgustu 2017. godine, takođe na Jahorini. Više informacija o ovogodišnjem kampu možete da pronađete u dokumentu koji možete da preuzmete ovdje.

Kamp napreduje iz godine u godinu, a lista zemalja koje se pridružuju se neprestano proširuje, te je već odavno stekao reputaciju jednog od najboljih u ovom dijelu Evrope. Hypo Three points je do sada posjetilo preko 8.500 mladih igrača iz cijelog svijeta, a pored dječaka i djevojčica iz BiH i zemalja regiona, učestvovala su i djeca iz SAD, Kanade, Holandije, Švedske, Francuske, Njemačke i mnogih drugih država.

Ućešće je uzelo i preko 1.000 trenera, edukatora i ostalih profesionalaca iz svijeta koštarke i sporta. Upravo zbog toga je kvalitetan program rada tokom kojeg mladi talenti uče od najvećih domaćih stručnjaka postao osnovna odlika kampa. O tome dovoljno govori činjenica da su promoteri kampa Hypo Three Points do sada bili košarkaški asovi Predrag Saša Danilović, Vlade Divac, Žarko Paspalj, Radoslav Nesterović, Miroslav Berić, Dušan Kecman i mnogi drugi.

Posebna pažnja posevećuje se uslovima za boravak djece, koji su na najvišem mogućem nivou. Svakom učesniku je obezbijeđen smještaj na bazi punog pansiona, uz ishranu prilagođenu potrebama mladih sportista. Osigurana je, takođe, i profesionalna zdravstvena zaštita, dostupna u svakom trenutku. Svakom polazniku se na kraju kampa uručuje diploma o učešću, kao i poklon u vidu brendirane sportske opreme.

Za više informacija pratite sljedeći link! 

http://kkpartizanbl.com/kamp/

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Icon                   Olimpijski centar Jahorina,Olimpijska bb
tel/fax direkcija +387 57 / 270 090 | direkcija@oc-jahorina.com
tel/fax ski-centar +387 57 / 272 200 | skicentar@oc-jahorina.com