ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA – KORAK PO KORAK – KROZ PRAKTIČNE PRIMJERE I AKTUELNOSTI U 2017. GODINI

Petak, 19. Maj 2017. Vijesti

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U hotelu “Bistrica” na Jahorini će se 23.5.2017. godine održati seminar “ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA“. Na ovom seminaru će biti objašnjena kompletna procedura javnih nabavki idući “KORAK PO KORAK” kroz čitav proces uz kraći teoretski dio i veći dio sa PRAKTIČNIM PRIMJERIMA.

 

Ovaj seminar će se razlikovati od ostalih seminara upravo zbog toga što će na njemu biti prezentovani konkretni primjeri i učesnici seminara će dobiti primjere različitih dokumenata na osnovu kojih oni mogu praviti svoje dokumente.


Posebni primjeri nabavki u pravosuđu, školstvu, lokalnim zajednicama i za ponuđače.

 

Seminar je namijenjen rukovodiocima, sekretarima organizacija, predsjednicima i članovima komisija za javne nabavke i službenicima za javne nabavke.

 

Seminar je veoma koristan i ponuđačima u javnom i privatnom sektoru kako bi mogli razumjeti kompletan postupak nabavke, ispravno pripremiti svoje ponude i kako bi razumjeli i ostvarili svoja prava u žalbenom postupku.

Više informacija o seminaru kao i program seminara možete pratiti klikom na link ZAKON O JAVNIM NABAVKAMA – KORAK PO KORAK – KROZ PRAKTIČNE PRIMJERE I AKTUELNOSTI U 2017. GODINI

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Icon                   Olimpijski centar Jahorina,Olimpijska bb
tel/fax direkcija +387 57 / 270 090 | direkcija@oc-jahorina.com
tel/fax ski-centar +387 57 / 272 200 | skicentar@oc-jahorina.com