XVI MEĐUNARODNI KOŠARKAŠKI KAMP “GRAWE THREE POINTS” NA JAHORINI

Subota, 1. Juli 2017. Vijesti

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Košarkaški klub Partizan TS Banjaluka sada već tradicionalno organizuje međunarodni košarkaški kamp Grawe Three Points. Najveći događaj za mlade košarkaše u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini se još od 2002. godine održava na sportskim terenima Olimpijskog centra Jahorina i hotela Bistrica, a ove godine će okupiti oko 500 mališana, uzrasta od 6 do 15 godina. Tako će olimpijska planina Jahorina ugostiti sve te mlade talente od 2. do 9. jula 2017. godine i pružiti im nezaboravno iskustvo.

Kamp za cilj ima da se klinci i klinceze druže, treniraju, razvijaju sportske navike i njeguju fair-play dug, a sve to uz pomoć stručnih trenera. Kao i svake godine, kamp za promotere ima proslavljene košarkaše, a ove godine će ih voditi Ratko Varda i Zoran Stevanović.

grawe_kamp-1-1024x508

 

 

Kamp napreduje iz godine u godinu, a lista zemalja koje se pridružuju se neprestano proširuje, te je već odavno stekao reputaciju jednog od najboljih u ovom dijelu Evrope. Grawe Three Points je do sada posjetilo preko 8.500 mladih igrača iz cijelog svijeta, a pored dječaka i djevojčica iz BiH i zemalja regiona, učestvovala su i djeca iz SAD, Kanade, Holandije, Švedske, Francuske, Njemačke i mnogih drugih država.

 

Posebna pažnja posevećuje se uslovima za boravak djece, koji su na najvišem mogućem nivou. Svakom učesniku je obezbijeđen smještaj na bazi punog pansiona, uz ishranu prilagođenu potrebama mladih sportista. Osigurana je, takođe, i profesionalna zdravstvena zaštita, dostupna u svakom trenutku. Svakom polazniku se na kraju kampa uručuje diploma o učešću, kao i poklon u vidu brendirane sportske opreme.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Icon                   Olimpijski centar Jahorina,Olimpijska bb
tel/fax direkcija +387 57 / 270 090 | [email protected]
tel/fax ski-centar +387 57 / 272 200 | [email protected]