Prezentacija ljetne ponude Jahorine

Ponedjeljak, 7. August 2017. Vijesti

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U četvrtak, 10.08.2017 godine, od 11:00 časova na platou Poljice (terasa „Kolibe“ hotela Termag)  Olimpijski centar Jahorina zajedno sa Udruženjem hotelijera, Udruženjem vikend kuća i Turističkom organizacijom Istočno Sarajevo organizuje  promociju ljetnih sadržaja olimpijske planine Jahorine koja postaje destinacija broj 1 i u ljetnom periodu.

image1

U okviru promocije ponude organizujemo konferenciju za medije, koktel dobrodošlice kao i mogućnost gratis korištenja mnogobrojnih sadržaja. Na konferenciji će govoriti V.D. direktora Olimpijskog centra Jahorina, predstavnik Udruženja hotelijera, Udruženja vikend kuća kao i predstavnik Turističke organizacije Istočno Sarajevo.

Samo na 20 minuta vožnje od grada, pored svježeg planinskog vazduha je i pregršt aktivnosti od kojih izdvajamo: panoramsku vožnju šestosjedom, šetnje planinskim stazama, vožnje mountain bikom (korpe šestosjeda imaju instalirane nosače za bicikle), voznju kvadovima, tjubing, paraglajding, paintball, branje ljekovitog bilja i borovnica, a pored odlične wellness i gastro ponude tu su i travnati fudbalski teren kao i tereni za male sportove.

Napominjemo da će svi posjetioci biti u prilici da besplatno koriste šestosjed za panoramsko razgledanje i vožnju bicikala, kao i tjubing stazu koja je sadržaj Zabavnog parka Ogorjelica.

Nadamo se Vašoj podršci u smislu medijskog praćenja ove manifestacije.

Radujemo se Vašem dolasku na Jahorinu da zajedno uživamo u svim sadržajima koje ova planina nudi u ljetnim danima. 

Pobjegnite od gradske gužve i osvježite čula na planini.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Icon                   Olimpijski centar Jahorina,Olimpijska bb
tel/fax direkcija +387 57 / 270 090 | direkcija@oc-jahorina.com
tel/fax ski-centar +387 57 / 272 200 | skicentar@oc-jahorina.com