Predstavnik kineskog investicionog fonda I stric Novaka Đokovića – Goran Đoković u posjeti Jahorini

Utorak, 31. Oktobar 2017. Vijesti

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jahorina ide uzlaznom putanjom, sve veći broj investitora prepoznaje Jahorinu kao mjesto velikih investicija u narednom periodu.  Sve ovo prepoznao je i Goran Đoković predstavnik kineskog fonda koji je na obostrano zadovoljstvo danas naš gost na Jahorini.

IMG_20171031_173145_resized_20171031_054241748

Jahorina je u zadnjih 100 godina u više navrata imala padove i uspone i kroz investicije koje su se desile u zadnjih 10ak godina sigurno je destinacija koja će izrasti u vodeću, kako u zimskom tako I u ljetnom periodu u regionalnim okvirima.

Položaj Jahorine I blizina grada od preko pola miliona stanovnika kao i blizina aerodroma , auto-puta Jahorinu približavaju svim emitivnim tržištima ali i investitorima.  Gondola Pale – Jahorina koja je u završnoj fazi do međustanice I potencijali koje ima Pale sa Trebevićem i Romanijom dodatna su garancija uspjeha.

Kada gledamo Jahorinu u užem smislu trenutan broj od blizu 6.000 ležajeva u hotelima, apartmanima i vikend kućama kao i dosadašnja modernizacija vertikalnog transporta I trenutno aktuelno  uređenje i modernizacija kompletnog skijališta Jahorinu čine itekako atraktivnom kada su investitori u pitanju.

Lokalne zajednice I Vlada RS prepoznale su važnost I značaj Jahorine I svojom ulogom značajno jačaju pozitivnu sliku. Činjenica je da smo I ove godine organizatori vise manifestacija regionalnog karaktera a prija svega mislimo na zimski Exit festival na Jahorini kao I organizaciju koncerata za otvaranje sezone i novogodišnju noć kao I sportske manifestacije FIS takmičenja I testne trke a 2019. godine i organizacija EYOF – Olimpijske igre mladih, gde će se mladi iz cijelog svijeta  takmičiti u disciplinama slalom i veleslalom  nam daju dodatnu snagu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Icon                   Olimpijski centar Jahorina,Olimpijska bb
tel/fax direkcija +387 57 / 270 090 | [email protected]
tel/fax ski-centar +387 57 / 272 200 | [email protected]