28. Vanredna skupština akcionara

Utorak, 15. August 2017. Odluke društva, Vijesti

Prezentacija ljetne ponude Jahorine

Ponedjeljak, 7. August 2017. Vijesti

U četvrtak, 10.08.2017 godine, od 11:00 časova na platou Poljice (terasa „Kolibe“ hotela Termag)  Olimpijski centar Jahorina zajedno sa Udruženjem hotelijera, Udruženjem vikend kuća i Turističkom organizacijom Istočno Sarajevo organizuje  promociju ljetnih sadržaja olimpijske planine Jahorine koja postaje destinacija broj 1 i u ljetnom periodu.

image1

U okviru promocije ponude organizujemo konferenciju za medije, koktel dobrodošlice kao i mogućnost gratis korištenja mnogobrojnih sadržaja. Na konferenciji će govoriti V.D. direktora Olimpijskog centra Jahorina, predstavnik Udruženja hotelijera, Udruženja vikend kuća kao i predstavnik Turističke organizacije Istočno Sarajevo.

Samo na 20 minuta vožnje od grada, pored svježeg planinskog vazduha je i pregršt aktivnosti od kojih izdvajamo: panoramsku vožnju šestosjedom, šetnje planinskim stazama, vožnje mountain bikom (korpe šestosjeda imaju instalirane nosače za bicikle), voznju kvadovima, tjubing, paraglajding, paintball, branje ljekovitog bilja i borovnica, a pored odlične wellness i gastro ponude tu su i travnati fudbalski teren kao i tereni za male sportove.

Napominjemo da će svi posjetioci biti u prilici da besplatno koriste šestosjed za panoramsko razgledanje i vožnju bicikala, kao i tjubing stazu koja je sadržaj Zabavnog parka Ogorjelica.

Nadamo se Vašoj podršci u smislu medijskog praćenja ove manifestacije.

Radujemo se Vašem dolasku na Jahorinu da zajedno uživamo u svim sadržajima koje ova planina nudi u ljetnim danima. 

Pobjegnite od gradske gužve i osvježite čula na planini.

Provedite vikend na Jahorini

Petak, 4. August 2017. Vijesti

Provedite vikend na Jahorini i iskoristite priliku da uživate u svježem planinskom vazduhu, panoramskoj vožnji šestosjedom, predivnom pogledu sa vrha planine, branju ljekovitog bilja i borovnica, mountain bike-u, šetnji kao i odličnoj gastro i wellness ponudi jahorinskih hotela.

image4

Šestosjed Poljice je u funkciji od 10:00 do 16:00 časova subotom i nedjeljom. 

Cijena korištenja žičare za jednu vožnju je 7.00 KM po osobi. 

Cijena korištenja žičare za dnevni bike pass  je 15.00 KM (5 vožnji samo za korisnike mountain bike ). 

Bicikla sada mozete iznajmiti i u rentalu hotela Bistrica po cijenama od 5 KM za 1 sat, 8 KM za korištenje od 2 sata, 9 KM za 3 sata i 10 KM za cijeli dan. 

Hotel Bistrica svim posjetiocima nudi

korištenja bazena  + ručak po cijeni od 15 KM,

i vožnju šestosjedom + ručak po cijeni od 17 KM.

Neka Jahorina bude i vaša idila!

 

Icon                   Olimpijski centar Jahorina,Olimpijska bb
tel/fax direkcija +387 57 / 270 090 | [email protected]
tel/fax ski-centar +387 57 / 272 200 | [email protected]