NOVOGODIŠNJI POKLON OD OLIMPIJSKOG CENTRA JAHORINA – KONCERT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA

Utorak, 14. Novembar 2017. Vijesti

   Na današnjoj konferenciji za novinare, u hotelu Bistrica, ozvaničena je saradnja između Olimpijskog centra “Jahorina“ i Željka Joksimovića koji će sve goste u novogodišnjoj noći obradovati svojim koncertom na platou ispred hotela Bistrica. Ulaz je besplatan, a brojni posjetioci će imati priliku da uživaju u najpoznatijim hitovima ovog poznatog izvođača, koji je obećao nezaboravan provod u najluđoj noći na omiljenoj olimpijskoj planini.

Konferencija za medije

    Sa velikim zadovoljstvom želimo da najavimo novogodišnji koncert jednog od najboljih muzičara sa ovih prostora, Željka Joksimovića. Velika nam je čast i zadovoljstvo što ćemo sarađivati sa Željkom i obradovati sve naše goste, goste Jahorine, jedinstvenim koncertom. Od ove godine, Jahorina je konačno u krugu onih koji organizuju sprektakularne događaje zabavnog karaktera, a Željkov novogodišnji koncert je svakako jedan od njih. Ulaz na koncert neće naplaćivati, te vas sve pozivamo da zajedno budemo dio velikog novogodišnjeg muzičkog spektakla na Jahorini. Posebno nas raduje što se turisti iz regiona ponovo okupljaju na Jahorini kako bi uživali u planinskom ambijentu, ali i zajedno proslavljali praznike.

Untitled attachment 00127

“Raduje me svaki doček Nove godine, a ove godine posebno jer ću biti na Jahorini. Volim ovu planinu i drago mi je što napreduje svake godine ponuda, što se uređuju staze i što je danas i mojim sugrađanima Jahorina destinacija za odmor i skijanje. Hvala kompaniji m:tel i Olimpijskom centru “Jahorina” na pozivu da se zajedno provedemo i dočekamo 2018. godinu a ja mogu da obećam sjajan provod. Publika me poznaje i zna da uvijek dam maksimum, a tako će biti i sada zato, hajdemo u planine!”, rekao je Joksimović.

Zeljko Joksimovic za Novu godinu na Jahorini

“Zadovoljstvo mi je što će upravo zahvaljujući kompaniji m:tel posjetioci Jahorine u sljedeću godinu zakoračiti uz muziku Željka Joksimovića, a mi ćemo se dodatno potruditi da tokom boravka na Jahorini komunicirate bez ograničenja. Svi posjetioci Jahorine će imati priliku da koriste specijalno kreirane pakete usluga kompanije m:tel tokom svog boravka na Jahorini, ali i da uživaju u odličnim muzičkim sadržajima“, istakla je izvršna direktorica za marketing i prodaju kompanije m:tel, Radmila Bojanić i dodala: “Svi naši korisnici znaju da su kvalitet, donošenje noviteta na tržište i širok asortiman usluga prednosti na kojima počiva ponuda kompanije m:tel i smatram da su upravo to prednosti na kojima će i menadžment OC “Jahorina“ u budućnosti kreirati sve sadržaje na Jahorini“.

ZA VLASNIKE SEZONSKIH SKI KARATA SA JAHORINE 4 DANA BESPLATNOG SKIJANJA NA POHORJU

Ponedjeljak, 13. Novembar 2017. Vijesti

Olimpijski centar “Jahorina” je potpisao sporazum sa javnim preduzećem Marprom i turističkom agencijom Martura iz Maribora kojim se definiše mogućnost korištenja sezonskih ski karata u slovenačkom ski centru Pohorje.

IMG_0922
Svi vlasnici sezonskih ski karata kupljenih u Olimpijskom centru Jahorina za zimsku sezonu 2017/18 imaju pravo na 4 uzastopna dana besplatnog skijanja u ski centru Pohorje.


Preduslov za sticanje prava na besplatno skijanje na Pohorju je pokazivanje sezonske ski karte i rezervacija smještaja na Pohorju isključivo preko turističke agencije Martura d.o.o.

Icon                   Olimpijski centar Jahorina,Olimpijska bb
tel/fax direkcija +387 57 / 270 090 | direkcija@oc-jahorina.com
tel/fax ski-centar +387 57 / 272 200 | skicentar@oc-jahorina.com